Billigbilförsäkring.nu bakgrund
Billigbilförsäkring.nu logo

Sensor Försäkring


För dig som letar efter en billig och bra försäkring till din bil så är Sensor Försäkring ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med Sensor Försäkring

När det gäller att välja en pålitlig och omfattande bilförsäkring är Sensor Försäkring ett försäkringsbolag att överväga. De erbjuder en rad olika försäkringsalternativ som passar olika behov och ger dig trygghet och skydd för din bil.

  • Sensor Försäkring bilförsäkring

Vad som erbjuds

Sensor Försäkring erbjuder en grundläggande trafikförsäkring som enligt lag krävs för alla bilägare. Denna försäkring inkluderar ersättning för personskador och skador på annans egendom vid en olycka. För att öka skyddet för din bil kan du även välja att teckna antingen en helförsäkring eller en halvförsäkring.

I deras helförsäkring inkluderas allt som trafikförsäkringen och halvförsäkringen redan täcker. Dessutom erbjuder Sensor Försäkring ett extra skydd för vagnskador vilket är viktigt för att täcka kostnaderna för reparationer eller återställning av din bil vid eventuella skador.

Förutom grundskyddet erbjuder Sensor Försäkring också flexibla självrisker där du som kund kan välja den nivå som passar dig bäst. De ger dig också möjligheten att lägga till olika tilläggsförsäkringar efter dina behov. Dessa tillägg kan inkludera extra skydd för exempelvis stenskott, rättsskydd eller utökad assistans.

Skaffa bilförsäkring hos Sensor Försäkring

Fakta

Ditt pris

Priset på bilförsäkringen hos Sensor Försäkring påverkas av försäkringsnivå, bilmodell, bilålder, bostadsort, din ålder & försäkringshistorik.

Rätt försäkringsnivå

Sensor Försäkring erbjuder följande typ av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och den högsta nivån helförsäkring.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får övriga bolag 74,6 % nöjda kunder, dvs toppen på högst kundnöjdhet.

Omdöme

Billigbilförsäkring.nu bakgrund

Intresserad av Sensor Försäkring?

SE ERBJUDANDEN