Billigbilförsäkring.nu bakgrund
Billigbilförsäkring.nu logo

Hedvig


För dig som letar efter en billig och bra försäkring till din bil så är Hedvig ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med Hedvig

När det kommer till att välja en bilförsäkring är Hedvig ett modernt försäkringsbolag som sticker ut från mängden. Med deras innovativa tillvägagångssätt och fokus på att vara digitala erbjuder de en smidig och transparent upplevelse för sina kunder där allt kan skötas via deras app.

  • Hedvig bilförsäkring

Vad som erbjuds

Hedvig erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar för att passa olika behov. Deras trafikförsäkring ger dig skydd mot personskador och skador på annans egendom. För extra skydd kan du välja deras halvförsäkring som inkluderar skydd mot stöld, inbrott, brand, glasskador, räddningsskydd och hjälp med bärgning vid behov. För ett ännu mer omfattande skydd erbjuder deras helförsäkring allt som trafik- och halvförsäkringen täcker samt skydd mot vagnskador.

En unik fördel med Hedvig är att de inkluderar kristerapi i sina hel- och halvförsäkringar. Om du skulle vara inblandad i en trafikolycka eller vara offer för ett rån så kan du få professionell hjälp med att behandla eventuell psykisk ohälsa. Detta skydd täcker upp till tio terapisessioner per person och kräver ingen självrisk från din sida. Med Hedvig får du inte bara en försäkring för din bil utan också extra stöd för att hantera svåra situationer.

Skaffa bilförsäkring hos Hedvig

Fakta

Ditt pris

Priset på bilförsäkringen hos Hedvig påverkas av försäkringsnivå, bilmodell, bilålder, bostadsort, din ålder & försäkringshistorik.

Rätt försäkringsnivå

Hedvig erbjuder följande typ av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och den högsta nivån helförsäkring.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får övriga bolag 74,6 % nöjda kunder, dvs toppen på högst kundnöjdhet.

Omdöme

Billigbilförsäkring.nu bakgrund

Intresserad av Hedvig?

SE ERBJUDANDEN