Billigbilförsäkring.nu bakgrund
Billigbilförsäkring.nu logo

OKQ8 Försäkring


För dig som letar efter en billig och bra försäkring till din bil så är OKQ8 Försäkring ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med OKQ8 Försäkring

När det gäller att välja en bilförsäkring är OKQ8 Försäkring ett utmärkt val för att säkerställa omfattande skydd och förmåner. En av de största fördelarna med att teckna en bilförsäkring hos OKQ8 Försäkring är deras BackUp Plus-tilläggspaket.

  • OKQ8 Försäkring bilförsäkring

Vad som erbjuds

OKQ8 Försäkring strävar efter att erbjuda ett omfattande utbud av försäkringsmöjligheter för bilägare. Utöver deras trafik-, halv- och helförsäkringar erbjuder de ett väldigt förmånligt tilläggspaket kallat BackUp Plus. Detta tilläggspaket inkluderar inte bara skydd mot stöld och motorskador utan även andra viktiga förmåner som kan göra din försäkring ännu mer komplett.

En av de förmåner som ingår i BackUp Plus är sanering av tanken om du skulle råka tanka fel drivmedel. Det kan vara en otrevlig situation att ha råkat fylla på fel bränsle i din bil men med OKQ8 Försäkrings BackUp Plus-tillägg kan du känna dig trygg att de täcker kostnaderna för sanering och eventuell reparation som kan uppstå till följd av detta misstag.

Utöver detta erbjuder OKQ8 Försäkring assistans på vägen vid olika situationer. Om du skulle drabbas av tekniska problem, bränslestopp eller om du råkar låsa in dina nycklar i bilen så kan du få den hjälp du behöver. De erbjuder snabb och pålitlig assistans för att få dig tillbaka på vägen igen.

Skaffa bilförsäkring hos OKQ8 Försäkring

Fakta

Ditt pris

Priset på bilförsäkringen hos OKQ8 Försäkring påverkas av försäkringsnivå, bilmodell, bilålder, bostadsort, din ålder & försäkringshistorik.

Rätt försäkringsnivå

OKQ8 Försäkring erbjuder följande typ av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och den högsta nivån helförsäkring.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får övriga bolag 74,6 % nöjda kunder, dvs toppen på högst kundnöjdhet.

Omdöme

Billigbilförsäkring.nu bakgrund

Intresserad av OKQ8 Försäkring?

SE ERBJUDANDEN