Billigbilförsäkring.nu bakgrund
Billigbilförsäkring.nu logo

Gjensidige


För dig som letar efter en billig och bra försäkring till din bil så är Gjensidige ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med Gjensidige

Gjensidige är ett försäkringsbolag som erbjuder en rad olika försäkringsalternativ för bilägare. Med deras trafik-, halv- och helförsäkringar samt ett omfattande utbud av tillägg kan du skapa en försäkring som passar just dina behov.

  • Gjensidige bilförsäkring

Vad som erbjuds

Gjensidige är ett försäkringsbolag som strävar efter att erbjuda omfattande skydd för bilägare. Utöver sina trafik-, halv- och helförsäkringar har de ett imponerande utbud av tillägg som du kan lägga till för att skräddarsy din försäkring.

En av de populära tilläggsmöjligheterna hos Gjensidige är skyddet mot parkeringsskador. Detta tillval ger dig extra trygghet när du parkerar din bil och kan ge ersättning för eventuella skador som uppstår vid parkering. Det kan vara en lindring att veta att du har skydd om olyckan skulle vara framme vid parkeringssituationer.

Gjensidige erbjuder också skydd mot djurkollisioner. Om du skulle råka ut för en kollision med vilda djur, som till exempel vildsvin eller älgar, kan detta tillval ge dig ekonomisk ersättning för reparationer eller skador som uppstår till följd av sådana incidenter. Det kan vara ett viktigt tillägg för bilägare som bor i områden där risken för djurkollisioner är högre.

Skaffa bilförsäkring hos Gjensidige

Fakta

Ditt pris

Priset på bilförsäkringen hos Gjensidige påverkas av försäkringsnivå, bilmodell, bilålder, bostadsort, din ålder & försäkringshistorik.

Rätt försäkringsnivå

Gjensidige erbjuder följande typ av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och den högsta nivån helförsäkring.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får övriga bolag 74,6 % nöjda kunder, dvs toppen på högst kundnöjdhet.

Omdöme

Billigbilförsäkring.nu bakgrund

Intresserad av Gjensidige?

SE ERBJUDANDEN