Billigbilförsäkring.nu bakgrund
Billigbilförsäkring.nu logo

ICA Försäkring


För dig som letar efter en billig och bra försäkring till din bil så är ICA Försäkring ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med ICA Försäkring

ICA Försäkring är perfekt för dig som söker en bilförsäkring med ett fast pris över flera år och vill ha tllval att välja på. ICA lovar att inte höja ditt pris i fem år så länge inga skador uppstår.

  • ICA Försäkring bilförsäkring

Vad som erbjuds

Hos ICA Försäkring kan du teckna en trafik-, halv- eller helförsäkring. Ett unikt erbjudande är att de inte höjer ditt pris under de första fem åren så länge ingen skada uppstår. Det ger dig som kund en extra trygghet att priset är det samma.

Ett populärt tillval är deras Hyrbilstillägg, där du får ersättning om du behöver hyra en bil medan din försäkrade bil repareras. Med detta tillval får du ersättning för 75% av dygnskostnaden och kilometerkostnaderna för en hyrbil.

Du kan även välja ett assistanstillägg som erbjuder hjälp på vägen inom en timme vid behov, samt ett självriskskydd som kan minska eller helt täcka självrisken vid vagnskada.

Skaffa bilförsäkring hos ICA Försäkring

Fakta

Ditt pris

Priset på bilförsäkringen hos ICA Försäkring påverkas av försäkringsnivå, bilmodell, bilålder, bostadsort, din ålder & försäkringshistorik.

Rätt försäkringsnivå

ICA Försäkring erbjuder följande typ av bilförsäkringar: trafikförsäkring, halvförsäkring och den högsta nivån helförsäkring.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får övriga bolag 74,6 % nöjda kunder, dvs toppen på högst kundnöjdhet.

Omdöme

Billigbilförsäkring.nu bakgrund

Intresserad av ICA Försäkring?

SE ERBJUDANDEN